Merike Ojasson • 24. november 2000 kell 9:07

Kaitseministeeriumi toolilugu läheb uuele ringile

Kaitseministeerium võib loobuda 6000krooniste aulatoolide ostmisest Kaitseväe Ühendatud Õppeasutustesse, kui riigihankekonkursile esitatud pakkumiste seast valitakse mõne teise firma tool.

Oktoobrikuus toimunud riigihankekonkursil kuulutati esialgselt võitjaks Elke Mööbel OÜ poolt esitatud Itaalia tool, mille 6000kroonine hind oli võrreldes teiste pakutud toolidega kolm korda kallim. Konkurss peatati vaid seetõttu, et üks osalejatest esitas protesti oma mittekvalifitseerimise kohta.

Eelmisel reedel toimus riigihangete ametis ASi Tarmeko Kommerts protesti arutelu. Riigihangete ameti peadirektori asetäitja Andres Veel kinnitas, et poolte kokkuleppel vaatab kaitseministeerium riigihankekonkursile esitatud pakkumised uuesti üle.

Hetkel kuum