• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Piimatootja: pakutavad präänikud on paremad kui varem

  Tartumaa piimatootja ASi Terrax juhatuse esimehe Haimar Kallase sõnul on piimatööstuste poolt tootjatele pakutavad hüved paremad, kui kunagi varem, sest tööstustel on toorpiimast puudus käes.

  'Hinnapakkumised on enam vähem samasugused, kuid muud hüved on erinevad,' rääkis Kallas. 'Mõni pakub odavat kütust, mõni väetist, mõni sööta.' Kallase sõnul pakkus üks tööstus kütust krooni võrra odavamalt, kui ainult hakkad temale piima müüma.
  Veel on üheks nö präänikuks korrektne tasumine piima eest. Nendele tootjatele, keda tahetakse enda juures hoida, makstakse alati väga korralikult ja õigeaegselt, rääkis Kallas.
  Ka Põlva põllumajandusliku osaühingu juhatuse esimees Kalev Kreegipuu kinnitas, et tootjatele pakutakse praegu väga soodsaid tingimusi. 'Põhipõhjus on see, et maailmaturul on piimatoodete hinnad kõrgel ja nüüd on vaja müüa,' ütles Kreegipuu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
FEB sai konkurendi ostuks loa
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.