• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hansa- ja Ühispangalt uued krediitkaardid

  Visa või Eurocard/Mastercard TRUMPi krediitkaart võimaldab kliendil pikaajaliselt oma rahavooge juhtida, samal ajal kui seni Eestis väljastatavad nn charge-kaardid lahendavad lühiajalisi likviidsusauke, selgitas Hansapank Eesti peadirektor Raul Parusk.
  TRUMPi omanik ei pea kasutatud summat pangale järgmise kuu kindlal päeval tagastama, vaid valib ise endale sobiva maksetähtaja. Limiit määratakse teiste krediitkaartidega sarnastel tingimustel.
  Kasutatud summalt tuleb pangale maksta 16% intressi aastas. TRUMP väljastatakse kaheks aastaks ning ka miinuses olev kaart pikeneb automaatselt, kui intressimaksed on korralikult tasutud. Samas võib raha enne maksetähtaega tagasi maksta.
  Ühispank pakub Hansapanga TRUMPile sarnast toodet kõigile panga krediitkaardi omanikele krediitkaardi järelmaksu nime all juba alates kevadest, ütles Ühispanga elektroonilise panganduse divisjoni direktor Jaan Tamm.
  ?Ainus kliendi mure on teatada enne järgmise kuu maksepäeva, millise summa ulatuses ja kui pikaks ajaks järelmaksu soovitakse,? rääkis Tamm. Seni oli Ühispangas järelmaksu tähtaeg 12 kuud, kuid alates detsembrist pikeneb see 36 kuuni. Ka senine järelmaksu summalt makstav intress, mis aastasel baasil oli 18%, alaneb detsembrist 16 protsendile.
  TRUMPi saab taotleda vähemalt 4000kroonise kuusissetulekuga klient.
  Ühispangas nõutakse kuusissetulekuks vähemalt 1500 krooni.
  Parusk kinnitas, et laenamise hoogustumine ei too kaasa kergekäelise laenuraha väljastamist ja põhjendamatult suurte riskide võtmist. ?Pangad on omandanud kogemuse ja infobaasi klientide krediidireitingu hindamiseks, lisaks vastab pakkumine tänasele nõudlusele,? märkis ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Raadiohommikus: olümpiavõitja, muusik, valimised ja linnaruum
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.