• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sotsiaalministeerium kavandab töötuskindlustuse rakendumist 1. juulist 2001

  Sotsiaalministeeriumi poolt justiitsministeeriumisse kooskõlastamisele saadetus töötuskindlustuse seaduse eelnõu kohaselt hakkab uus sundkindlustus kehtima 2001. aasta 1. juulist. Rahandusministeerium on kõige samas kõige varasemaks võimalikuks rakendusajaks pidanud 2002. aasta algust.

  'Võimalik, et selle üle tuleb veel diskuteerida,' ütles sotsiaalministeeriumi nõunik Lauri Leppik Äripäev Online`ile.
  Küll on seaduseelnõusse sisse viidud rahandusministeeriumi parandusettepanek, mille kohaselt hakkab töötuskindlustusfondi haldama riigikassa. See on Leppiku sõnul ka kõige suurem muudatus esialgse eelnõu tekstiga võrreldes.
  Töötuskindlustusmakse hakkab olema 1protsent töötaja brutopalgast, millele tööandja omaltpoolt lisab 0,5 protsenti töötaja brutopalgast. Töötuskindlustusmakset tasunud töötuks jäänud saavad olenevalt makse tasumise ajast kuni aasta iga kuu poole oma varasemast palgast.
  Töötuskindlustusmakset tasunud ettevõtetele kompenseerib riik kõik koondamislainega seotud kulud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Rootsi suurpank lõpetab tegevuse Soomes ja Taanis
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.