• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tulekul audiovisuaalsektori seminar

  Esmaspäeval, 4. detsembril korraldab Eesti Filmi Sihtasutus koostöös Phare Eurointegratsiooniprojekti ja kultuuriministeeriumiga seminari teemal 'Uued võimalused audiovisuaalsektoris. Euroopa Liidu MEDIA programm ja Eesti', teatas kultuuriministeeriumi esindaja.

  MEDIA on suurim EL audiovisuaalvaldkonda toetav programm, mis on avatud ka assotsieerunud riikidele tingimusel, et vastav seadusandlus st ringhäälinguseadus on EL nõuetega täielikult vastavusse viidud.
  Eesti on selle tingimuse täitnud ning suure tõenäosusega avaneb programm meile järgneva aasta jooksul. Et selleks valmis olla ja saada selgem pilt programmi praktilisest ja rakenduslikust poolest, on asjast huvitatutel võimalus osaleda 4. detsembril hotelli CENTRAL konverentsisaalis vastavasisulisel seminaril.
  Seminaril esinevad Kristina Hautala-Kajos (Media programmi ja audiovisuaalküsimuste spetsialist Soomest), Antonia D.Carnerud Rootsist (Media Desk"I " juhataja). Seminari juhatab Eesti Filmi Sihtasutuse direktor Riina Sildos.
  Tänu samal ajal Tallinnas toimuvale Pimedate Ööde Festivalile jagavad seminari diskussiooniosas festivalile saabunud produtsendid ja filmitegijad oma praktilisi kogemusi programmist MEDIA - kuidas ja kas see on neid nende töös aidanud; milline on protsessi pikkus kui MEDIAlt toetust taotleda; kas nad on osalenud mõnel üritusel või koolitusel programmi MEDIA või MEDIA toel toimivate alaprogrammide kaudu.
  Seminar 'Uued võimalused audiovisuaalsektoris. Euroopa Liidu Media programm ja Eesti? algab esmaspäeval, 4. novembril kell 10:00 hotellis CENTRAL, Narva mnt. 7C, konverentsisaalis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
FEB sai konkurendi ostuks loa
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.