• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lääne-Virus on vallad maavanema haldusettepanekute vastu

  Lääne-Viru praegusest 18 omavalitsusest on vaid kolm valmis alla kirjutama maavalitsuse poolt siseministrile esitatavale ettepanekule, mille kohaselt jääb Lääne-Virumaal alles 6 omavalitsust.

  Lääne-Viru maavanema Marko Pomerantsi sõnul on maavalitsuse haldusreformi komisjoni ettepanekule avaldanud selget poolehoidu vaid Rakvere linn ning Väike-Maarja ja Kadrina vald. ?Ülejäänud omavalitsused on kas komisjoni otsuse vastu või pole oma seisukohta võtnud,? ütles Pomerants, kelle sõnul õnnestus komisjoni selline otsus teha ilmselt seetõttu, et reformikomisjonis on vaid kaks omavalitsuste esindajat.
  Lääne-Viru maavalitsus esitab siseministrile ka alternatiivi, mille kohaselt jääb maakonnas alles 9 omavalitsust, kuid Pomerants peab seda ebaühtluse tõttu halvemaks variandiks.
  Lääne-Viru maavanem lisas, et praeguseid vallavalitsusi kui piirkondlikke asjaajamiskeskusi võiks maakonnas alles jääda 18 asemel 15, kuid kuidas ja kes seal töötama hakkab, peaks otsustama ministeerium.
  Lääne-Viru maakond võiks ka laieneda: soovi liita osa oma valdadest Lääne-Virumaaga on Pomerantsi sõnul avaldanud Järvamaa Lehtse vallavalitsus ja Harjumaa Kuusalu vallavalitsus. (Viimasel juhul liidetaks rajatava sõjaväepolügooni osa.) Samuti soovivad Lääne-Virusse tulla Ida-Virumaa Avinurme ja Tudulinna vald.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
USA väikeinvestorid tervitasid Trumpi SPACi vaimustusega
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.