29. november 2000 kell 13:39

Tartusse tuleb teine kaasaegne vedelgaasitankla

AS Reola Gaas avab homme ASi Olerex Tartus Räni linnaosas asuvas tanklas kaasaegse vedelgaasitankla.

Reola Gaasil oli varem Lõuna-Eestis kuus autode tankimise kohta. Esimene kaasaegne vedelgaasitankla autodele avati Tartus mitu kuud tagasi ASi Favora ja ASi Propaan koostöös.

Reola Gaasi müügijuhi Sandor Tabo kinnitusel müüvad nad uues gaasitanklas Reolas kokku segatud uut gaasisegu, mille komponendid pärinevad Venemaalt. 'Uus segu ECOM 102 on keskkonnasõbralikum ja hinna poolest soodsam,' tutvustas Tabo. 'Sobib väga hästi ka talvel sõitmiseks.'

Tabo andmeil maksab kaasaegse gaasitankla rajamine pool miljonit krooni. 'Prognoosime tarbimise kasvu,' rääkis ta. 'Töötame selle nimel, et autoesindused hakkaksid paigaldama ja hooldama gaasiseadmeid.' Vedelgaas on praegu umbes 40 protsenti muust autokütusest odavam.

Järgmisel aastal plaanib Reola Gaas rajada kaasaegsed vedelgaasitanklad autodele Tallinnas ja Pärnus.

Hetkel kuum