Ervin Soon • 30. november 2000 kell 11:24

Ida-Virus toimuvad turismi mõttetalgud

Reedel ja laupäeval peetakse Ontika mõisas konverents ja mõttetalgud teemal ?Ida-Viru turismiressurss ning selle kasutamine?.

Konverentsil tehakse põhiettekanded ?Kuidas müüa turismi?? ja ?Phare projektid aastateks 2000 ja 2001?. Grupiti mõttetalgutel räägitakse turismi arengustrateegiast, Peipsi regioonist, põhjarannikust, marsruutidest ja matkaradadest jm. Tehakse kokkuvõtted lõppenud turismihooajast ja kavandatakse järgmist hooaega.

Konverentsile on kutsutud ligi 200 inimest: kohalikud reisikorraldajad, majutus- ja toitlustusettevõtete, omavalitsuste ja maavalitsuse esindajad. Samuti oodatakse turismiga tegelejaid Lääne-Virumaalt ja Peterburist. Ürituse korraldaja on Ida-Virumaa Turismi Ressursikeskus.

Samal ajal toimub turismikonverents ka Pärnus.

Hetkel kuum