• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hansapanga uueks IT juhiks saab Olli Heinonen

  Hansapanga IT valdkonda hakkab järgmisest aastast juhtima senine pikaajaline Hewlett Packardi direktor Baltimaades Olli Heinonen.

  Heinonen asub Hansapanga infotehnoloogia direktori (CIO) ametikohale alates 15. jaanuarist 2001, võttes üle ligi aasta Hansapanga juhatuse esimehe otsealluvuses asunud valdkonna juhtimise.
  Heinose ülesanneteks Hansapangas saavad olema IT valdkonna juhtimine, Hansapanga IT strateegia kujundamine vastavalt äristrateegiatele ning sünergia saavutamine infotehnoloogia valdkonna üle-Baltilisest juhtimisest ja koostööst SwedbankŽiga. Heinonen kuulub ka panga juhatusse.
  Olli Heinonen on alates 1975. aastast töötanud Hewlett Packardi Soome esinduses, alustades oma karjääri ülemaailmselt tuntud arvutifirma elektroonikaosakonnas. Lisaks eelnevale on Heinonen töötanud Hewlett Packardis nii müügidirektori kui Põhjamaade konsultatsiooniosakonna juhatajana. Alates 1993. aastast juhib Heinonen Hewlett Packardi esindusi Baltimaades.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.