• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lätlased tunnetavad Eestis vastuseisu oma kaubale

  Mitmete Läti ettevõtete toodangut Eestis pakkuva Haldleri Hulgikaubanduse müügijuht Janek Mellikov väidab, et peamine probleem Läti kaupade müügil Eestis on nende päritolu. 'Eestis valitseb seisukoht, et Läti kaup on kehvem kui Soome oma,' ütles Mellikov täna.

  Mellikovi sõnul ei ole tegemist rahvuslikku vaenu avaldusega. 'Ei saa ju väita, et eestlased soomlastessegi liiga hästi suhtuksid,' sõnas Mellikov.
  Läti kastme- ja ket?upitootja Silva turundusjuhi Raitis Zorovsi sõnul tuleks unustada pidev omavaheline kemplemine, seda enam, et paljud tootjad on omavahel seotud. Konkreetselt tõi ta näiteks Spilva, kes ostab oma toodangule taarat Järvakandist. 'Aastas ostame me Järvakandist 16 miljonit ühikut pakendeid,' ütles Zorovs.
  Läti mahlatootja Gutta turundusdirektori Gatis Kamarutsi sõnul pole nemad kunagi reklaaminud, et nende kaup tehakse Lätis. 'Samas pole me seda ka varjanud,' ütles Kamaruts.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Keskerakonna valimisöine galerii: absoluutne enamus libises käest
Keskerakond oli südaöise seisuga absoluutset enamust Tallinna 79-liikmelises volikogus kaotamas, ehkki Mihhail Kõlvart tegi isikliku rekordi 27737 häälega.
Keskerakond oli südaöise seisuga absoluutset enamust Tallinna 79-liikmelises volikogus kaotamas, ehkki Mihhail Kõlvart tegi isikliku rekordi 27737 häälega.
Puidutööstuse TOP: nõudluse metsik tõus tekitas ka tootjatele probleeme Reastatud 112 edukaimat firmat!
Puidutööstuse TOPi võitja, Pärnumaal teguseva Ecobirch AS juhataja Gert Rahneli sõnul tekitas tooraine suur nõudluse kasv paljudele puitmaterjalide tootjatele raskusi. Ecobirch sai nõudluse järsu kasvuga hästi hakkama, märkis Rahnel.
Puidutööstuse TOPi võitja, Pärnumaal teguseva Ecobirch AS juhataja Gert Rahneli sõnul tekitas tooraine suur nõudluse kasv paljudele puitmaterjalide tootjatele raskusi. Ecobirch sai nõudluse järsu kasvuga hästi hakkama, märkis Rahnel.