3. detsember 2000 kell 22:00

Kõik suuremad portaalid toovad omanikele kahjumit

Delfi nõukogu liikme Peter Priisalmi sõnul on mullu käivitatud Delfi keskkonda tehtud investeeringute maht üle 25 miljoni krooni ja investeeringud suurenevad veel.

Delfi investeeringud hõlmavad kõigisse Eestis, Lätis, Leedus ja Venemaale rajatud portaalidesse tehtud investeeringuid, ütles Priisalm. Oma tegevuses on Delfi planeeritud kahjumis, Priisalmi hinnangul sõltub nulltulemusse jõudmine arengustsenaariumide valikust.

Tele2 e-kommertsi direktor Andres Jõesaar ütles, et hoolimata kahjumist on Everyday portaali omanikfirma Levicom Broadband OÜ e-majanduse tulemused paremad, kui algselt planeeritud. Jõesaare sõnul on Everyday majandustulemused suurusjärgu võrra paremad kui Ekspress Grupi nõukogu esimehe Gunnar Kobini poolt avalikustatud Mega näitajad. Vt ka lk 8.

Autor: BNS

Hetkel kuum