• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kütiorgu plaanitakse Kuutsemäe tasemel suusakeskust

  Võrumaale Kütiorgu kavatsetakse rajada suusakeskus, mis hakkaks konkureerima Otepää Kuutsemäe ja Väike-Munamäe suusakeskustega. Praegu on Kütiorus kaks mäesuusanõlva, mis ilmade jahenemisel ka suusatajatele avatakse.

  'Oleme teinud Kütioru puhkekeskusele arengukava, praegu otsime investeerijaid,' ütles Kütioru mäesuusakeskuse juhataja Endel Talv. Arengukava näeb ette nelja lifti ja kaheksa eri raskusastmes suusanõlva ehitamist. Koguprojekti maksumus on 11 miljonit krooni.
  Endel Talve sõnul tasub asi ennast ära, kui nädalalõppudel hakkaks keskuses käima 250 inimest. See on kaks korda vähem, kui Kuutsemäel päevas käib. Kütioru suusakeskuse hinnatase jääks Talve sõnul Otepää mägede omast 20?30 protsendi võrra madalamaks.
  Millal suusakeskus lahti tehakse, ei osanud Talv öelda. 'Detsembri teisel poolel lubatakse ilmade jahenemist, nii et jõuludeks loodame ikka avada,' ütles ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: tule, Karis, appi!
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
S&P 500 ja Dow Jones seadsid uued rekordid
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Tallinn saadab koolide põhiastme nädalaks koduõppele
Teisipäeval otsustas Tallinna linnavalitsus, et peale koolivaheaega ehk 1. novembrist jäävad Tallinna munitsipaalkoolide 4.–8. klasside õpilased nädalaks distantsõppele.
Teisipäeval otsustas Tallinna linnavalitsus, et peale koolivaheaega ehk 1. novembrist jäävad Tallinna munitsipaalkoolide 4.–8. klasside õpilased nädalaks distantsõppele.
Euroopa Ravimiamet alustab koroonaravimi kiirendatud hindamist
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,