• Jaga lugu:
    Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

    Arendaja kahtleb Lasnamäe tööstuspargi ehitamises

    Lasnamäele tööstuspargi ehitamise kava võib muutuda, sest tööstuspindade rentnikud eelistavad uutele hoonetele renoveeritud veneaegsete tehaste odavamaid hindu. Kinnisvaraarendaja AS Ühendatud Kapital tütarettevõte OÜ Tööstuspark asus sellest sügisest arendama 11 hektari suurust maa-ala Peterburi maantee ja Smuuli tee ristmikul Elcoteqi tehase kõrval, kuhu plaanis rajada nii tööstushooneid kui ka kaubanduspindasid. 'Hetkel ei julge lubada, et ehitame sinna tööstuspargi,' ütles ASi Ühendatud Kapital juhataja Hillar Teder. Ta lisas, et praegu eelistavad tööstuspindade rentnikud madalama rendi tõttu renoveritud veneaegseid ruume, kus tuleb ruutmeetri eest maksta 75-90 krooni kuus. Tederi sõnul ei tasu uue tööstushoone omanikule alla 100 kroonine ruutmeetri rendihind ära. 'Kuue aastaga peaks raha tagasi tulema,' selgitas tavapraktikas kasutatavat arvestamist. Samuti on tööstuspind võrreldes kaubanduspinnaga vähem universaalne ning ehitatud spetsiaalset konkreetsele ettevõttele - seega ei saa seal kiirelt vahetada rentnikke, rääkis Teder. ASile Ühendatud Kapital kuulub 75 protsenti Rocca al Mare kaubanduskeskusest, 25 protsenti Sikupilli keskusest ning 100 protsenti Sikupilli Keskuse kõrval asuvast PeugeotŽ keskusest (endine Rahva Auto). Ühendatud Kapital konkureerib ka koos Ober-Haus Kinnisvaraga Tallinna sadamaala ostmiseks.

    Jaga lugu:
  • Hetkel kuum

Agris Adamberg: tubakaaktsiisiga saaks tervisekahjusid vähendada
Aktsiisipoliitika võiks ümber teha nii, et vähem kahjulikud tooted maksustatakse väiksema aktsiisiga, kirjutab alternatiivsete tubakatoodete aktsiisi mõju uurinud Agris Adamberg.
Aktsiisipoliitika võiks ümber teha nii, et vähem kahjulikud tooted maksustatakse väiksema aktsiisiga, kirjutab alternatiivsete tubakatoodete aktsiisi mõju uurinud Agris Adamberg.
Nasdaq Tallinn jätkas languskursil
Nasdaq Tallinn langes täna pool protsenti, tirides kaasa ka Balti koondindeksi Baltic Benchmark.
Nasdaq Tallinn langes täna pool protsenti, tirides kaasa ka Balti koondindeksi Baltic Benchmark.
Parima juhi valem: rüsele omanikuga, murra stereotüüpi ja sütita kolleege Videod: kolme parima juhi töökaaslased räägivad suu puhtaks
Sel reedel selgub Pärnu Juhtimiskonverentsil 2022 Eesti parim tippjuht. Märtsi lõpus valis žürii finalistideks LHV juhi Madis Toomsalu, häirekeskuse juhi Kätlin Alvela ja Enefit Greeni juhi Aavo Kärmas.
Sel reedel selgub Pärnu Juhtimiskonverentsil 2022 Eesti parim tippjuht. Märtsi lõpus valis žürii finalistideks LHV juhi Madis Toomsalu, häirekeskuse juhi Kätlin Alvela ja Enefit Greeni juhi Aavo Kärmas.
Netflix koondas tulude langemise tõttu 150 inimest
Netflix koondas töötajad vaid kuu aega pärast seda, kui teatas, et kaotas esimest korda viimase kümnendi jooksul tellijaid.
Netflix koondas töötajad vaid kuu aega pärast seda, kui teatas, et kaotas esimest korda viimase kümnendi jooksul tellijaid.
Nordea Eesti: vastutustundliku tegutsemise alustalaks on hoolivad töötajad ja kaasav juhtimine
Vastutustundlikkus on Nordea Eesti jaoks ainus viis, kuidas äri teha. Põhjamaise finantsettevõttena tegutsetakse oma klientide teenindamise ja nende unistuste täitmisele kaasaaitamise nimel. Ettevõtte töötajad lähtuvad oma igapäevastes tegevustes sellest, milline on nende mõju seotud inimestele, ümbritsevale kogukonnale ja keskkonnale.
Vastutustundlikkus on Nordea Eesti jaoks ainus viis, kuidas äri teha. Põhjamaise finantsettevõttena tegutsetakse oma klientide teenindamise ja nende unistuste täitmisele kaasaaitamise nimel. Ettevõtte töötajad lähtuvad oma igapäevastes tegevustes sellest, milline on nende mõju seotud inimestele, ümbritsevale kogukonnale ja keskkonnale.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.