• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EMT laiendab leviala rannikumerel

  Rannikumerel levib GSM nüüd sama kaugele kui NMT, mis suletakse juba sel pühapäeval, teatas AS EMT pressiesindaja Kaja Pino.

  'EMT investeerib jätkuvalt leviala kvaliteedi parandamisse, püstitades Eesti rannikualadele laiendatud tegevusraadiusega GSM-tugijaamu. Laiendatud tegevusraadiusega tugijaam on merele suunatud ja töötab mitte 35 km raadiuses nagu tavalised GSM-tugijaamad, vaid 70 km raadiuses,' lisas Pino.
  'Laiendatud tegevusraadiusega tugijaamad kompenseerivad NMT-võrgu sulgemise, tagades NMT-ga võrdse GSM-levi rannikumerel,' ütles EMT arendus- ja tehnikadirektor Tõnu Grünberg. 'Mõõtmised näitavad, et juba töötavate laiendatud tegevusraadiusega tugijaamade piirkonnas, näiteks Hiiumaa ümbruses Läänemerel, kasutatakse uut võimalust väga palju.'
  Käesoleva nädala lõpuks töötab rannikualadel juba kuus laiendatud tegevusraadiusega GSM-tugijaama: Tuksi, Keibu, Kõpu, Kõrgessaare, Aabla ja Eisma.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
USA väikeinvestorid tervitasid Trumpi SPACi vaimustusega
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.