• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Narva sai teisel katsel linnapea

  Narva volikogu valis uueks linnapeaks ESS Narva müügijuhina töötanud Imre Liivi (31), kelle Kaitseliit viis aastat tagasi finantsmahhinatsioonide pärast rühmajuhi kohalt vallandas, kirjutab Eesti Päevaleht.

  Tartu Ülikoolis filosoofiat õppiva, praegu akadeemilisel puhkusel viibiva Liivi poolt hääletas eile 16 linnavolinikku 31st. Keskerakonda kuuluva Liivi esitas linnapeakandidaadiks möödunud nädalal moodustunud koalitsioon, kuhu kuuluvad Keskerakonna ja Ühinenud Rahvapartei liikmed, mõned parteitud linnavolinikud ja osa volikogusse valitud ametiühingutegelasi. Koalitsioonileppele kirjutas alla 18 linnavolinikku, kuid kaks neist ei hääletanud Liivi poolt.
  Liiv lubas hakata tutvustama Narvat Eestis ja Eestit Narvas. ?Piir Narva ja muu Eesti vahel on üle mõistuse,? lausus linnapea.
  Mõõdukate erakonda kuuluv Narva volikogu liige Vladislav Ponjatovski tahtis eile Liivi käest teada saada, miks ta lahkus Kaitseliidust, ent ei saanud konkreetset vastust. ?Ma rääkisin Kaitseliidu Narva staabi inimestega, kes ütlesid, et Liiv kaotas usalduse,? ütles Ponjatovski.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: tule, Karis, appi!
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.