• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Põlva Piim: tahaks näha selle leitud kauba dokumente

  ?Kui Eesti ja sihtriigi markeeringud on erinevad, läheb alati kaasa vastav sertifikaat, mille järgi võib kokku viia kauba ja dokumendi,? rääkis Häelm.
  ?Ma väitsin seda ka kolleeg Jõgile, et sa oled ostnud või sinu territooriumilt on leitud kaupa, millel ei ole dokumente. Konkreetse saadetise dokumendid jõudsid sihtriiki ja ma tahaksin näha, missuguste dokumentidega on see kaup seal laos.? Häelm lisas, et tema arvates peab iga tippjuht teadma, mis ta majas sünnib.
  Häelm rääkis, et info varguste kohta hakkas laekuma augusti lõpus. Siis tuli esimene plokk pretensioone Marokost, Kanadast ja Mehhikost, et igast konteinerist, vaatamata sellele, et plommid on terved ja korras, on kadunud 2?5 tonni pulbrit.
  ?Me tegime avalduse avalduse järel politseile ja tänase päeva seisuga on 103 tonni pulbrit kadunud ja reklamatsioonid klientidelt tulevad jätkuvalt meile,? sõnas Aivar Häelm.
  Piimapulbri väärtus rahas on suurusjärgus 200 00 dollarit, mis teeb 4?5 miljonit krooni.
  Ma arvan, et pärast seda, kui politsei sai mehed kätte, on selleks hetkeks ka kuriteole piir pandud.
  Aga kuna kaup läheb üle ookeani mitmetele tarbijatele, pole veel kõigilt infot, kas edasine kaup on puutumata kohale jõudnud, selgitas Häelm.
  Autor: ÄP Online
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: hüvasti, administraator ja garderoobitädi!
Seekordne Nobeli majanduspreemia laureaat pälvis auhinna muu hulgas tõestuse eest, et miinimumpalga tõus ei pruugi tööhõivele mõjuda negatiivselt. Loodetavasti peab see paika ka Eesti järgmise aasta hüppelise miinimumpalga tõusu puhul, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Seekordne Nobeli majanduspreemia laureaat pälvis auhinna muu hulgas tõestuse eest, et miinimumpalga tõus ei pruugi tööhõivele mõjuda negatiivselt. Loodetavasti peab see paika ka Eesti järgmise aasta hüppelise miinimumpalga tõusu puhul, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Riigikohus muutis kevadel vastutuse põhimõtteid kortermajade veetorude purunemisel
Tänavu kevadel tegi riigikohus olulise otsuse kortermaja veetoru lõhkemise juhtumis.
Tänavu kevadel tegi riigikohus olulise otsuse kortermaja veetoru lõhkemise juhtumis.