Sirje Niitra • 6. detsember 2000 kell 8:49

Kütusefirmad otsustavad hinnalanguse pärast lõunat

Suuremad autokütuse jaemüüjad arvutavad praegu ja teevad naftahinna langusest maailmaturul tuleneva otsuse oma hindade langetamise suhtes pärast lõunat. Shell Eesti jaemüügijuht Riina Aamissepp teatas, et firma otsustab, kas ja kui palju kütuse hinda alla lasta pärast lõunat kelle kolme-nelja paiku. Ka Hydro Texaco müügidirektor Andres Kivistik ütles, et firma spetsialistid teevad hetkel hinnakalkulatsioone ja otsustamine võtab veel aega. Neste Eesti jeamüügijuht Artur Praun ütles, et täna-homme üldist hinnalangust kavas ei ole. 'Mingeid lubadusi me ei anna, kuid välistada ei saa midagi, ootame selget trendi maailmaturul,'lisas ta. Sel nädalal langetas Neste kõikjal diislikütusehinda 25 sendi võrra, bensiiniliitri hind langes aga 10-15 seni võrra Raplas ja Viljandis.

Hetkel kuum