• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Adavere Lihatööstust soovivad Edam, Maag ja Karree

  Järgmise sammuna vaatab ostupakkumised järgmise nädala esmaspäeval läbi Adavere Lihatööstuse pankrotitoimkond, kes peab otsustama, kas hakata võitjaga läbi rääkima või sõlmida kohe ostu-müügileping, ütles Saarma.
  Saarma sõnul pole pakkumised veel avatud, mistõttu ei saa kommenteerida ka pakkumiste sisu ja hinda.
  Halduri volitusel tegutseva tööstuse juhi Robert Jaani varasema hinnangu kohaselt on ettevõttel vara kümne miljoni krooni eest ning töötava ettevõtte müügi korral võib hinnaks kujuneda 12?15 miljonit krooni.
  Praeguse seisuga on täielikult kokku löömata veel lihatööstuse vastu esitatud võlanõuded, kuigi nõuete esitamise tähtaeg saabus juba eelmisel nädalal.
  Novembri keskpaiga seisuga oli Adavere Lihatööstusele võlanõudeid laekunud ligi 34 miljoni krooni ulatuses, ettevõtte bilansijärgne võlakoorem ulatub 32 miljoni kroonini ning vara 28 miljoni kroonini.
  Autor: BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Kõrge maagaasi hind tõi Equinorile rekordilised tulemused
Equinori kolmanda kvartali tulemused ületasid tänu kõrgetele gaasi hindadele ootuseid, kuid aktsia hind hakkas ikkagi kukkuma, vahendab Reuters.
Equinori kolmanda kvartali tulemused ületasid tänu kõrgetele gaasi hindadele ootuseid, kuid aktsia hind hakkas ikkagi kukkuma, vahendab Reuters.
Konkurentsiamet soovitab taastuvenergia toetused üle vaadata
Börsihinna püsiv tõus tähendab konkurentsiameti hinnangul seda, et senised toetused ei ole enam nende andmise eesmärgiga kooskõlas ning neid tuleks vähendada börsihinnaga sidumise teel.
Börsihinna püsiv tõus tähendab konkurentsiameti hinnangul seda, et senised toetused ei ole enam nende andmise eesmärgiga kooskõlas ning neid tuleks vähendada börsihinnaga sidumise teel.
Euroopa Ravimiamet alustab koroonaravimi kiirendatud hindamist
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,