Madli Zobel • 11. detsember 2000 kell 13:02

Padar tutvustas põhjamaade põllumajandusministritele Eesti prioriteete

Pidades Kopenhaagenis Põhjamaade ja Balti riikide põllumajanduse ja metsanduse eest vastutavate ministrite kohtumisel ettekannet selgitas minister Ivari Padar, et põllumajanduse ja maaelu areng on üks Eesti valitsuse prioriteete ja väljendas Eesti tahet jätkata ja tihendada koostööd Põhjamaade ja teiste Balti riikidega.

Tänasest neljapäevani on põllumajandusminister Ivari Padar töövisiidil Taanis, et osaleda Kopenhaagenis toimuval Põhjamaade Ministrite Nõukogu korraldatud kohtumisel 'Säästlik maaelu arendamine'. Kohtumisest võtavad osa Eesti, Läti, Leedu, Taani, Norra, Soome, Islandi ja Rootsi delegatsioonid põllumajanduse ja metsanduse eest vastutavate ministrite juhtimisel.

Kohtumisel peetakse ettekandeid põllumajanduse, metsanduse ja maaelu arengust, maaettevõtlusest, mahepõllumajandusest, Balti- ja Põhjamaade ühistest eesmärkidest maaelu säästliku arengu küsimustes.

Hetkel kuum