• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pühad löövad sõiduplaanid segi

  Jõulude ja aastavahetuse lennugraafiku muudatused algavad Tallinna lennujaamas 20. detsembrist, mil jäävad ära üksikud graafikujärgsed regulaarlennud.
  Lendude tühimiku tippaeg on 25. detsember, kui praeguse seisuga väljub Tallinnast vaid kell 7.35 lend Kopenhaagenisse. Lahtine on siiski veel ELK Lennuliinide pühadeaegne sõidugraafik, mistõttu pole selge paljude Moskva, Peterburi ja Minski lendude (mitte)toimumine.
  Tallinna Lennujaama turundusjuhi Kristel Saulepa sõnul pole kindlad ka lennujaama terminali pühadeaegsed lahtiolekuajad. ?Kindel on, et terminal on avatud kõikide väljuvate ja saabuvate lendude ajal, kuid suure tõenäosusega avatakse terminal mõningatel päevadel hiljem või suletakse varem, kui lende ei ole,? kinnitab Saulepp.
  Tallinna?Helsingi vahelises laevaliikluses toimuvad suurimad muudatused Tallinki laevade liiklemises. Alates 22. detsembrist muutuvad laevade väljumised ja liinil olevad laevad iga päev või üle paari päeva. Püsiv sõidugraafik taastub Tallinki Tallinna?Helsingi vahelisel liinil alles tuleva aasta 15. jaanuarist.
  Silja Line lõpetab aasta lõppemisega ka SuperSeaCat 4 hooaja. Eckerö Line?i laev Norlandia jääb liinilt ära 24.?26. detsembrini.
  Mandri ja Saaremaa ning mandri ja Hiiumaa vahelises laevaliikluses mingeid muudatusi jõuludel ja aastavahetusel pole plaanitud. Saarte vahelist laevaliiklust korraldavast Saaremaa Laevakompaniist öeldi, et pileteid reisidele saab hakata broneerima kaks nädalat enne reisi toimumist. Kui broneeringud saavad kiiresti täis, siis pannakse juurde lisareise. Mis päeval ja kell lisareisid toimuvad, selgub jooksvalt.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.