• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna linnavalitsus sõlmib sel nädalal ESSiga parkimiskorraldusleppe

  Tallinna abilinnapea Priit Vilba ütles, et eile lihvisid pooled lepingu viimaseid punkte. Ta avaldas lootust, et lepingu saab ESSiga sõlmida selle nädala jooksul.
  ?Otsustasime, et proovime asja ära, et teada saada, kuidas see mõjub,? kommenteeris Vilba.
  Riigihankekomisjon tunnistas Tallinnas sõidukite tasulise parkimise korraldaja leidmise konkursil ASi ESS Eesti pakkumise parimaks oktoobris.
  ESS peab parkimise korraldamist alustama järgmise aasta jaanuarist.
  Parkimist korraldavale ettevõttele läheb üle parkimisalase statistilise info kogumine ja analüüsimine, üldinfo kogumine ja levitamine, inkassatsioon, parkimisseadmete hooldus ja remont, investeeringud parkimisseadmetesse, parkimisõigust tõendavate dokumentide müük ja trükkimine ning müügivõrgu loomine.
  Parkimiskorraldaja ülesannete hulka ei kuulu liiklusskeemide kooskõlastamine, tasuliste parkimiskohtade kehtestamine ja märgistamine, parkimise viisi ja piirkonna määramine.
  ESS peab parkimiskorraldajana igakuiselt garanteerima linnale kindla summa. Tallinna linn saab praegu kuus keskmiselt 1,5 miljonit krooni parkimistulu.
  Autor: BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
YITi töötajate usaldusisik: eestlasi lastakse Soomes endiselt üle
Soome ehituskontserni YIT töötajate usaldusisiku Jussi Sakari sõnul on peamised tööjõudu puudutavad halli majanduse probleemid seotud kolmandate riikide töötajatega, kuid endiselt lastakse Soomes üle ka eestlasi.
Soome ehituskontserni YIT töötajate usaldusisiku Jussi Sakari sõnul on peamised tööjõudu puudutavad halli majanduse probleemid seotud kolmandate riikide töötajatega, kuid endiselt lastakse Soomes üle ka eestlasi.
A. Le Coqi juht: riik ei tule mulle ütlema, mida ma pean sööma ja mida mitte
Kui Arenguseire Keskuse raportit kajastavas artiklis kirjeldati võimalust tuua päevakorda rahvatervise maks, mis tähendab maksu suhkru- ja rasvasisalduse eest, siis joogitööstuse A. Le Coq tegevjuht Tarmo Noop peab valeks toiduainete klassifitseerimist headeks või halbadeks.
Kui Arenguseire Keskuse raportit kajastavas artiklis kirjeldati võimalust tuua päevakorda rahvatervise maks, mis tähendab maksu suhkru- ja rasvasisalduse eest, siis joogitööstuse A. Le Coq tegevjuht Tarmo Noop peab valeks toiduainete klassifitseerimist headeks või halbadeks.