• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Veised põevad piimaandi poole võrra vähendavat viirust

  Saaremaalt aasta tagasi alguse saanud lehmade piimaandi enam kui poole võrra vähendav viirus on haaranud enamiku Eestist, jättes puutumata vaid neli maakonda, kirjutab Eesti Päevaleht.

  Haiguse kohta pole teateid tulnud vaid Ida- Viru-, Hiiu-, Lääne- ja Valgamaalt, kõige enam on sel sügisel nakatunud veiseid avastatud Järva-, Tartu-, Viljandi- ja Jõgevamaalt.
  ?Arvata võib, et terve hulk nakatunud karju on laborile teadmata, sest meile kas lihtsalt ei tooda proove või peetakse kõhulahtisust söödamürgituseks, kõige enam silost põhjustatud probleemiks,? lausus Tartus asuva veterinaar- ja toidulaboratooriumi viroloogiatalituse juhataja Külli Must.
  Aasta tagasi esmakordselt Saaremaal diagnoositud ravimatu koronaviroosi ehk veiste talvedüsenteeria tagajärjel langeb nakatunud lehmade piimaand 50?80 protsendi võrra. Haigus ei ole loomale üldjuhul surmav, kuid looma kõhulahtisus kestab paarist nädalast mitme kuuni. Inimestele viirus edasi ei kandu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
FEB sai konkurendi ostuks loa
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.