• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ?Cabaret? väärib alati vaatamist

  Eestiski paaril korral lavale jõudnud muusikal ?Cabaret? on alati hea. Ükskõik, kas seda mängitakse siis Soomes ja soome keeles või Eestimaal ja eesti keeles. Miks? Muusikal on kõigile arusaadav ning selle teeb nauditavaks suurepärane muusika.
  ?Cabaret? on valminud Christopher Ishewoodi 1930. aastal ilmunud romaani ?Goodbye to Berlin? ainetel. Ameerika kirjanik Clifford Bradshaw tuleb Berliini ja kohtab seal kabareelauljat Sally Bowlesi. Alguse saab ilus armastus, mille lõhub sõda.
  Helsingi Linnateatris teevad etenduses suurepärase rolli Tseremooniameistri osas lavale astuv Martti Suosalo ja Sallyt mängiv Jonna Järnefelt.
  Sama nauditav on tantsutrupi esinemine. Kõik vihuvad kogu hingest tööd teha ning vaatajal ei ole kordagi igav.
  Muusikal ?Cabaret? esietendus Helsingis 9. novembril.
  Helsingi Linnateatris 20., 19. detsembril kell 19, 30. detsembril kell 14 ja 19., 10., 11. ja 17. jaanuaril kell 19 Eläintarhantie 5
  pilet 650 krooni (põrand) ja 575 krooni (rõdu)
  Info tel +358 0939 4022
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Facebooki tulemused panid aktsia veidi tõusma
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Urve Palo lahkub Novoloto tegevjuhi kohalt
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Kokku varisenud ERIALi niiditõmbaja aitas politseiametnikule maja ehitada Süüdistus kirjeldab raha keerutamist ja omastamist
Kokku kukkunud hoiu-laenuühistu ERIAL niiditõmbajad kuulsid reedel kohtu ees prokuröri kirjeldusi sellest, kuidas nad hoiustajate raha keerutasid ja oma huvides kasutasid, aga ka politseiametniku ära ostsid.
Kokku kukkunud hoiu-laenuühistu ERIAL niiditõmbajad kuulsid reedel kohtu ees prokuröri kirjeldusi sellest, kuidas nad hoiustajate raha keerutasid ja oma huvides kasutasid, aga ka politseiametniku ära ostsid.