• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Dollari paremad päevad läbi saamas

  Euro kurss kerkis eile kõikide peamiste valuutade suhtes, kuna järjest enam saab avalikuks tõendeid, et USA majanduskasv aeglustub ning investeerimisfondid hakkavad järjest enam oma varasid paigutama Euroopasse ja europõhjalistesse väärtpaberitesse. Eurole mõjus positiivselt ka Euroopa keskpanga eilne otsus jätta baasintressid muutmata. Kuna järjest kasvab tõenäosus, et USA Föderaalreserv võib peagi dollari baasintresse langeda, on kapitali väljavool Ühendriikide finantsurgudelt muutumas üha suuremaks. Järgmine Föderaalreservi vabaturukomitee intressi veel ei kärbi, aga alates uuest aastast võib oodata neid juba terve rida.
  Praegu on Euroopa keskpanga olulisim intress ? repomäär ? 4,75 protsenti, USA keskpanga analoogiline baasintress, lühiajaliste baasintress, on 6,5 protsenti.
  George W. Bush võis alates eilsest lugeda ennast Ameerika Ühendriikide uueks presidendiks. Nüüd, kus 36 päeva kestnud ebamäärasus on lõpuks otsa saanud, vaadatakse taas majandust. USA tootjahinnaindeks kasvas novembris 0,1 protsenti (analüütikud olid varem prognoosinud 0,2 protsendilist hulgihindade tõusu).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Facebooki tulemused panid aktsia veidi tõusma
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.