• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eestlane võitis lotoga 3 miljonit

  Pilet müüdi Tallinnas, R-Kioskist Kaubamajas 12. detsembril kell 18.34 ja 51 sekundit. Tegemist oli 25kroonise viie mänguväljaga pliks-plaks-piletiga (st arvuti valis pileti numbrid).
  Viking Lotto jackpot oli 8,6 miljonit krooni ja võitu jagas eestimaalane Taani ja Islandiga.
  Võitja pöördus Eesti Loto poole 14.15 neljapäeval, tulles oma võitu vormistama. Tegemist on abielupaariga, kellel on peres kasvamas kaks last. Mees on Viking Lotto mängija olnud hetkest, kui Viking Lotto Eesti turule tuli. Teistest mängudest on mees võitnud ka Victor Extraga 1000 krooni. Mees oli oma võidust esmakordselt teada saanud täna kell 12.00, kui kontrollis oma võidunumbreid. Siis ta veel ei uskunud võidusse ja helistas oma abikaasale, kes kontrollis numbreid veel kord. Piletit Eesti Loto ekspertiisi usaldadades värisesid mehe käed pisut.
  Eesti Loto poolt pakutavast psühholoogiteenusest ta loobus, küll aga arvas, et kasutab Hansapanga pakutavat finantsnõustamisteenust. Mehe erialaks on elektroonika, kuid naine töötab ajakirjanikuna. Oma nimesid võitjad avalikustada ei soovinud.
  Varem pole eestlased ühtegi nii suurt lotovõitu saanud. Eesti Loto sai Põhjamaade ühisloterii täieõiguslikuks liikmeks tänavu jaanuaris. Esimene loosimine, kus Eestis müüdud piletid osalesid, toimus 22. märtsil.
  Järgmine 20. detsembri oodatav jackpot on 10 miljonit krooni ja 5+1 võidutase on kasvanud üle ühe miljoni krooni.
  Autor: ÄP Online
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Rootsi suurpank lõpetab tegevuse Soomes ja Taanis
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.