14. detsember 2000 kell 12:27

Hansapanga Kindlustuse kliendid said oma lepinguga on-line ühenduse

14. detsembrist alates on Hansapanga Kindlustuse klientidel Eestis esimesena ühendus üle interneti oma lepingutega. Hanza.neti kaudu saavad kliendid vaadata oma lepingute seisu, muuta makseviisi ja isikuid, kelle kasuks leping on sõlmitud.

HPK juhatuse esimehe Priit Potisepa sõnul on kõige suurem muudatus viidud läbi Hansa fondiplaani on-line teenindamisel. ?Hansa fondiplaanis juhib klient oma investeeringuid fondidesse ise. Nüüdsest saab klient oma investeeringuid mugavalt fondide vahel ringi paigutada, jälgida fondide tulemusi ning tulu oma lepingust.

Oma lepingu kohta saab klient infot hanza.neti elukindlustuse ja pensioni teemalises keskkonnas ?Elu ja pension?, klikates alaviidet ?Minu lepingud?.

Hansapanga Kindlustusel on ligi 60 000 klienti, novembri seisuga oli Hansapanga Kindlustuse turuosa elukindlustusturul 56%.

Hetkel kuum