• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Starman pürib Tartu teleturule

  Sideameti konkursikomisjon otsustas eile teha sideameti peadirektorile ettepaneku lubada Tartu kaabeltelevisiooni turul tegutseda nii praegusel liidril Tele2-l kui ka Starmanil, kirjutab Tartu Postimees.

  Seitsmeliikmelise komisjoni liikme, Tartu abilinnapea Hannes Astoki kinnitusel ei pidanud komisjon võimalikuks tekitada ülikoolilinnas kaabeltelevisiooni monopoli, sest kumbki firma ei võtnud endale kohustust asuda kaheksa kuu jooksul pärast tegutsemisloa saamist osutama telefoniteenust.
  ?Kui pakkujad oleksid selle kohustuse võtnud, pidanuksime vastavalt kaabelleviseadusele langetama otsuse ühe kasuks,? selgitas Astok. ?Nüüd on neid kaks ja et mõlemad on tugevad firmad, peaksid linlased sellest ainult võitma.?
  Starman Kaabeltelevisiooni ASi tegevdirektor Peeter Kern väitis, et arvamust, nagu mahuks Tartu kaabel-TV turule vaid üks firma, on levitanud praegune Tartu turuliider Tele2. Kerni kinnitusel on Lääne-Euroopas linnu, kus tegutsevad edukalt ka 5000 kliendiga kaablifirmad.
  ?Kaks firmat on just see, mida Tartu vajab,? leidis Kern. ?Konkurents väldib liiga kõrgeid hindu ja tagab parema kvaliteedi.?
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
LHV: Coopi aktsia on ülehinnatud – aeg müüa
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
Euroopa liidrid soovivad Poola küsimuse jätta komisjonile lahendada
Kuigi pea kõik Euroopa Liidu tippkohtumisele kogunenud liikmesriikide valitsusjuhid avaldasid muret Poolas õigussüsteemi sõltumatuse pärast, siis ei soovi enamik ELi liidritest leida lahendust tippkohtumise laua taga, vaid leiavad, et tüli peaks lahendama Ursula von der Leyeni juhitav Euroopa Komisjon.
Kuigi pea kõik Euroopa Liidu tippkohtumisele kogunenud liikmesriikide valitsusjuhid avaldasid muret Poolas õigussüsteemi sõltumatuse pärast, siis ei soovi enamik ELi liidritest leida lahendust tippkohtumise laua taga, vaid leiavad, et tüli peaks lahendama Ursula von der Leyeni juhitav Euroopa Komisjon.
Soome mõjukas majandusjuht sai maksuparadiisi tulu varjamise eest aasta tingimisi
Soome esimese astme kohtus mõistis aastase tingimisi vanglakaristuse laevafirma Finnlinesi endisele tegevjuhile ja Nokia Matkapuhelimet endisele juhile Antti Lagerroosile ulatusliku maksupettuse eest.
Soome esimese astme kohtus mõistis aastase tingimisi vanglakaristuse laevafirma Finnlinesi endisele tegevjuhile ja Nokia Matkapuhelimet endisele juhile Antti Lagerroosile ulatusliku maksupettuse eest.