• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Mobiil vajab varustust

  ?Mul on endal olnud autosüsteem juba üle kahe aasta ja kasutan ka kantavat hands-free?d ning raudselt on neist abi,? ütles Esmofon Grupi juhatuse esimees Aivar Sirelpuu. Tema sõnul aga olulist müügibuumi veebruarist oodata pole.
  Uue liiklusseaduse kohaselt ei tohi alates veebruarist asulais sõites ilma käed-vabad-süsteemita mobiiltelefoniga rääkida.
  ?Ei usu, et mingit ostutuhinat tuleb,? ütles ka Teleringi kaupluse juhataja Toomas Peets. ?Enamik inimestest, kes seda nõuet nüüd täitma peavad hakkama, ostab pealegi odavama kaasaskantava hands-free, mitte aga kalli autosse paigaldatava süsteemi,? tõdes Peets.
  ?Paljudel müüdavatel telefonidel, näiteks Ericsonil ja Motorolal, on selline süsteem juba standardpaketis kaasas,? rääkis Sirelpuu.
  Esmofon on hands-free?de müügi- ja selgitustööd teinud juba ammu. ?Ei saa öelda, et see oleks väga edukalt läinud, kuigi müük on aktiviseerunud ja huvi tõusu on kindlasti märgata,? ütles Sirelpuu.
  Peetsi sõnul maksab lihtne kaasaskantav hands-free, mis võimaldab rääkida ilma telefoni kõrva juures hoidmata, alla paarisaja krooni, samas kui statsionaarne autosüsteem näiteks 3000 krooni. ?Paigaldame kuus umbes ühe taolise autosüsteemi ja ma usun, et vaid ehk 5% mobiiliomanikest on valmis seda endale ostma,? oletas Peets.
  Sirelpuu avaldas lootust, et politsei seadusenõude täitmist ka kontrollima hakkab.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peaministril on valida: kas edasi või tagasi
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Facebooki tulemused panid aktsia veidi tõusma
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Urve Palo lahkub Novoloto tegevjuhi kohalt
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Artem Umanets RIA.com Marketplaces’st: Eluaseme hinnatõus pole lihtsalt „seebimull“
Eluaseme hinnad kasvavad kõigis Balti riikides. Ukrainas äri ajava ning kinnisvaraeksperdina tegutseva Eesti IT-ettevõtte RIA.com Marketplaces juhatuse esimehe sõnul tõusevad hinnad ka jätkuvalt. Millistes riikides on hinnatõus kõige suurem olnud? Millised on hirmud tuleviku ees? Ja kas tasub oodata „seebimulli“ lõhkemist?
Eluaseme hinnad kasvavad kõigis Balti riikides. Ukrainas äri ajava ning kinnisvaraeksperdina tegutseva Eesti IT-ettevõtte RIA.com Marketplaces juhatuse esimehe sõnul tõusevad hinnad ka jätkuvalt. Millistes riikides on hinnatõus kõige suurem olnud? Millised on hirmud tuleviku ees? Ja kas tasub oodata „seebimulli“ lõhkemist?