18. detsember 2000 kell 22:00

Euroopa suurkontsern pakub koormaid ja võimalust teha rahvusvahelist karjääri

http://www.lkw-walter.com/esthonian

Euroopa üks suurimaid veoautotranspordi firmasid Austria LKW Walter (aasta käive 8,4 miljardit krooni) on üles pannud oma eesti eelse kodulehekülje.

Leheküljel hakkab silma kaks kasulikku alalinki. Autovedajale pakutakse online?is võimalust leida tööd Euroopas koormat otsivale autole ? täita tuleb ankeet, kus küsitakse algus- ja sihtpunkte, veoauto tüüpi (mahutavus), partneri andmeid ja vedaja kontaktandmeid. Kui ankeet saadetud, lubatakse vedajaga kohe ühendust võtta ja pakkuda välja sobiv koorem. Paraku pole juttu veotasudest, millega koormat pakutakse.

Teise huvitava alalingina on rahvusvahelise karjääri himustajatel võimalus leida töökoht Euroopa suurkontsernis. Pakutavate töökohtade nimistus on paarkümmend töökohta ca 10 riigis. Interneti vahendusel tuleb täita elektrooniline CV ja jääda ootama, kuni sinuga ühendust võetakse.

Hetkel kuum