• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pro Kapital vedas indeksi alla

  Eilsel vaiksel kauplemispäeval vedasid Pro Kapitali aktsia järsud päevasisesed kõikumised Äripäeva indeksi 1,31% miinusesse 441,41 punktile. Pro Kapitali käive oli 0,2 mln krooni, kuid päevane 6,25% kukkumine 45 kroonile igati tähelepanuväärne.
  Lõviosa päevakäibest tuli Hansapanga aktsialt, millega kaubeldi 10,7 mln krooni eest, aktsia tõusis 0,19% 134,75 kroonile. Ei olnud tunda vähimatki reaktsiooni kohtuvälisele lahendile Hoiupanga Töötajate ASist tulenevale erakorralisele tulule.
  Hansapanga aktsiale peaks reedel sõlmitud ja eile avalikustatud kokkulepe Daiwa tehingusse kaasatud pooleteise miljoni aktsia osas hästi mõjuma, seda vaatamata sellele, et summa poolest pole see erakorraline tulu eriti oluline võrreldes panga kogutuludega.
  Kui kohalikud investorid ei pane võib-olla tähele aastaaruande teemat ?kohtuvaidlused?, mis on välisinvestoritele väga tähtis, siis käesoleva aasta aruandes võidakse see pikaajaline vaidlus maha kanda.
  Telekomi aktsia langes 1,11% 89 kroonile 1,2 mln kroonise käibe juures. Eesti Telekomi suuraktsionäri Telia kaotus Rootsi kolmanda mobiilsidelitsentsi oksjonil ei andnud siiski Telekomi aktsiale erilist kauplemishoogu.
  Merko aktsia hind ei muutunud 0,3 mln kroonise käibe juures. Erastamisväärtpaber tõusis 1,59% 0,64 kroonile, seda 0,2 mln kroonise käibe juures.
  Börsil polnud hommikupoole üldse tunda tõsisemat tehinguhuvi, tehingud toimusid vaid mõnekümnete ja mõnede sadade aktsiatega. Viimastel kauplemistundidel sai näha ka suuremaid aktsiakoguseid.
  Investoritel on kätte jõudnud jõuluaegne ostupalavik ? seda siiski mitte aktsiate osas. Tarbimishullus paistab olevat täies hoos, vaadates Ego-kaardi populaarsust, mis aitab tõsta kaubandusettevõtete, samuti Hansapanga tulemusi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
USA väikeinvestorid tervitasid Trumpi SPACi vaimustusega
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.