• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  President saadab 1600 jõulukaarti

  President Lennart Meri allkirjaga jõulukaardil on tänavu vanim Eesti raamat, peaminister Mart Laari virtuaaltervitusel aga valitsuse residentsi foto. Kokku saadavad kaks riigijuhti välja paar tuhat jõulutervitust, kirjutab SL Õhtuleht.

  President Lennart Meri saadab tänavu üle maailma teele 1600 trükitud jõulukaarti, millest isiklikult allkirjastab umbes pooled. ?Elektronposti variant on meil ka olemas, kuid seda ei kasutata,? rääkis presidendi kantselei avalike suhete juht Epp Alatalu. Paljud kaardisaajad tahavad riigipea kaarti säilitada, elektronpost pole selleks kõige sobivam.
  Lõppeval aastal tähistati Eesti raamatu 475. juubelisünnipäeva ja seepärast on ettevõtte patroon Lennart Meri valinud õnnitluskaardile raamatumotiivi. Kaardil on 1535. aastal ilmunud katekismuse lehekülg, millele on trükitud kolme lõviga Tallinna vapi-pitser.
  Erinevalt presidendist eelistab peaminister Mart Laar jõuluks saata ainult elektronpostkaarte. ?Tegelikult ei saada tema kantselei kaarte välja, vaid Toompealt läheb nädala lõpul teele vastava kodulehekülje aadress,? selgitas valitsuse pressiesindaja Priit Põiklik. E-kaardi saatmisest on valitsus loobunud arvutiviiruse kartuses, koduleheküljelt saab aadressisaanu ise kaarti vaadata.
  Tänavusel jõulukaardil on õhtuse valgustatud Stenbocki maja foto. Valitsus asub seal suvest alates. ?Meie põhjamaine kaunitar, nagu ministrid isekeskis maja kutsuvad,? lisas Põiklik.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Biden plaanib maksudega rikkaid pitsitama hakata
Täna avalikustas Senati rahanduskomisjoni esimees Ron Wyden nn "miljardäridemaksu" plaani, mille eesmärk on kõrgemalt maksustada rikkaid ja ettevõtteid, vahendab Reuters.
Täna avalikustas Senati rahanduskomisjoni esimees Ron Wyden nn "miljardäridemaksu" plaani, mille eesmärk on kõrgemalt maksustada rikkaid ja ettevõtteid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.