Inno Tähismaa • 22. detsember 2000 kell 12:40

Kristiine aktsiad märgiti üle

Ajavahemikus 20. oktoobrist 20. detsembrini kestnud 9 miljoni AS Kristiine Kaubanduskeskuse aktsia avalik pakkumine märgiti üle, teatas ettevõtte omanikfirma Pro Kapitali finantsjuht Ilona Saari börsile.

Aktsiate avaliku pakkumise käigus märkis 28 investorit 9 006 197 aktsiat ehk pisut rohkem kui märkimisele oli pandud. Aktsiate avaliku müügi hinnaks oli 23 krooni aktsia eest.

Vastavalt märkimise tingimustele otsustab aktsiate jaotuse AS Pro Kapital Eesti juhatus hiljemalt 28. detsembril 2000. Kuni 10 000 aktsia märkinud investoritele garanteeritakse taotluse rahuldamine täismahus.

Aktsiate avaliku müügi teostamise järgselt on AS Kristiine Kaubanduskeskuse aktsiakapital endiselt 180 miljonit krooni ja AS Pro Kapital Eesti kontrolli alla jääb 50% AS Kristiine Kaubanduskeskuse aktsiatest.

Hetkel kuum