Tõnu Tramm • 27. detsember 2000 kell 10:24

Saksa Auto puhastab müügisalongi autodest

Volkswageneid müüv AS Saksa Auto viib täna oma salogist välja kõik autod ja avab seal homme, 28.detsembril kunstinäituse. Näitus jääb avatuks kuni kolmekuningapäeva ehk 6. jaanuarini.

AS Saksa Auto reklaamijuhi Reigo Kuivjõgi sõnul riputab Saksa Auto oma salongi üles Ekke Väli skulptuurid, Tõnu Nooritsa fotod ja Emil Lausmäe graafika. Müügisalong on külastajatele avatud tööpäeviti hommikul üheksast kuni õhtul kuueni ning laupäeviti hommikul kümnest kuni kella kolmeni pärastlõunal.

'Kui kunstihuviline on lojaalne mõnele muule automargile, mitte Volkswagenile, ei ole mingi näitaja. Vastu võtame kõik huvilised. Tulla võib koos vanematega, sõbraga, perekonnaga või täiesti üksi. Näitus on kõigile tasuta,' lausus Kuivjõgi.

Hetkel kuum