• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Haapsalus maksti valerahaga

  Läänemaa postkontori töötajad avastasid 20. detsembril Haapsalus Jaama tänava kioski raha lugedes 500kroonise võltsitud rahatähe.

  ?Teame vaid, et sellega maksti Jaama kioskis. Hämaras ei pruugi vahet näha,? ütles Läänemaa postkontori tootmisdirektor Helgi Peek. Kiosköörid on instrueeritud, kuid kontroll?lampe kioskites ei ole.
  Peegi sõnul polnud võltsrahal vesimärki ega turvaniiti, ka kõrgus oli natuke väiksem. ?Valeviiesajaline oli libedam ja tuhmim, meenutas raha, mis oleks justkui pesumasinast läbi käinud,? kirjeldas Peek.
  Politsei pressiesindaja Mari-Ann Allpere ütles, et 500kroonine on tänavu esimene omataoline. 2. oktoobril avastati Uuemõisas sajakroonine valeraha. ?Teame, et ka Raplas on avastatud valeviiesajaline, kuid vaevalt et see rahamasin Läänemaal on,? ütles Allpere.
  Valeraha käibele laskmise eest võib saada trahvi või kuni 8 aastat vangistust.
  Uudise vahendas Lääne Elu ajakirjanik Kristel Maasikmets.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
FEB sai konkurendi ostuks loa
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.