Inno Tähismaa • 28. detsember 2000 kell 13:56

Tele2 toetab noori kahevõistlejaid ja suusahüppajaid

Täna, 28.detsembril allkirjastasid Eesti Suusaliidu peasekretär Kaarel Zilmer ja Tele2 interneti toodete juht Toomas Talts koostöölepingu, mille kohaselt toetab Tele2 Eesti noori kahevõistlejaid ning karikavõistluste ?Projekt 2006? korraldamist 70 000 krooniga, teatas sidefirma esindaja.

?On hea meel nentida, et noorte karikasari, mis on toimunud juba kolm hooaega ja on toonud hüppemägedele ligi sadakond poissi, jätkub hoolimata talvealgus ilmaviperusest. Noorte sarja toetaja leidmine on alati probleemne ning seda rõõmustavam on, et leidub toetajaid, kes usuvad noortesse ja kahevõistlusesse,? ütles Zilmer. ?Nendest poistest saavad Eesti koondise liikmed 2005. aastal Otepääl toimuvatele juunioride MMil,? lisas

ta

Tele2 on telekommunikatsioonifirma, kes pakub interneti ja kaabeltelevisiooni teenuseid. Alates 1.jaanuarist hakkab Tele2 pakkuma telefoniteenuseid.

Hetkel kuum