• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lõuna-Eesti riigimetsast varastati üle 1000 jõulupuu

  Jõulude eel varastati Valga- ja Põlvamaalt üle 1000 noore kuuse, kirjutab Võrumaa Teataja.

  Keskkonnainspektsiooni Võru osakonna juhataja Endel Visnapuu ütles, et Valgamaa Paanikse (endine Taagepera) metskonna maa-alalt raiuti 760 kuuske, neist ebaseduslikult 440. Kohalik mees Enn Toomberg palkas kuuski raiuma koolipoisid. ?Ta andis ühe kuuse mahavõtmise eest 5 krooni,? ütles Visnapuu.
  Paanikse metskonnale tekitas Toomberg kokku kahju 23 000 krooni eest. Visnapuu sõnul viidi kuused ilmelt Soome. Juhtumiga tegeleb politsei.
  Põlvamaal valiti puud välja Erastvere metskonna noorendikult. ?Raiuti 730 kuuske. Praegu ei ole veel teada, kes need raius. Leidsime kuued juhuslikult ning tänu sellele jäid need ära viimata,? rääkis keskkonnainspektor Margus Lehiste.
  Visnapuu sõnul on kuusk dekoratiivpuu ja sellepärast ei saa nende vedajaid enam teel kontrollida.
  Võrumaal kuuskede lausvarastamist keskkonnainspektsiooni andmetel ei toimunud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Kõrge maagaasi hind tõi Equinorile rekordilised tulemused
Equinori kolmanda kvartali tulemused ületasid tänu kõrgetele gaasi hindadele ootuseid, kuid aktsia hind hakkas ikkagi kukkuma, vahendab Reuters.
Equinori kolmanda kvartali tulemused ületasid tänu kõrgetele gaasi hindadele ootuseid, kuid aktsia hind hakkas ikkagi kukkuma, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Amsterdami kohus otsustas: sküütide kuld läheb Ukrainale
Hollandi apellatsioonikohus tegi Venemaa annekteeritud Krimmi muuseumide ja Ukraina pikka aega kestnud vaidluses ajaloolise sküütide kulla aarde üle otsuse, et see tuleb anda Ukrainale, kirjutab Reuters.
Hollandi apellatsioonikohus tegi Venemaa annekteeritud Krimmi muuseumide ja Ukraina pikka aega kestnud vaidluses ajaloolise sküütide kulla aarde üle otsuse, et see tuleb anda Ukrainale, kirjutab Reuters.