Inno Tähismaa • 2. jaanuar 2001 kell 15:00

Heidrick & Struggles ostab Eesti Amropi

Maailma suurim juhtivtöötajate otsingu firma Heidrick Struggles ostab Amropi ettevõtte Eestis, teatas Heidricki esindaja.

Lisaks Eestile liituvad Heidrick Strugglesiga ka Amropi Läti, Soome ja Venemaa bürood.

?Amrop on üks oma ala parimatest firmadest nii Eestis, Lätis, Soomes kui ka Venemaal ning seetõttu soovisime loomulikult osta just Amropi büroosid. Vajasime täiendust, et olla kõikides nendes riikides oma ala juhtivate firmade hulgas. Olen väga rõõmus, et oleme saanud nii head bürood ülemaailmse Heidrick Strugglesi osaks,? rõõmustas Heidrick Strugglesi Põhja-Euroopa tegevuse eest vastutav Bengt Lejsved.

Heidrick Strugglesi Eesti tütarettevõtte juhatajaks on nimetatud Tiina Koik-Keskküla.

?Amrop on tegutsenud Eestis 1993. aastast. Koos uue omanikuga paraneb veelgi meie võime tegutseda kiiresti muutuvas maailmas. Meie tegevuse nurgakiviks on kvaliteet, mis põhineb hoolikatel uuringutel ja tõhusa rahvusvahelise võrgustiku ärakasutamisel,? räägib Tiina Koik-Keskküla.

Heidrick Struggles on maailma suurim juhtivtöötajate otsingu firma, millel on 900 konsultanti 76 büroos üle kogu maailma. Kogu Amropi Tallinna büroo personal jätkab uues Heidrick Strugglesi büroos.

Hetkel kuum