Tallinna linnavalitsuses kaks uut nõunikku

Inno Tähismaa 03. jaanuar 2001, 13:33

Tänasel linnavalitsuse istungil nimetati ametisse kaks uut nõunikku, abilinnapea Leivi ?erile allub nõunik Vladimir Skrobot ning abilinnapea Valentin Strukovile nõunik Vitali Vinogradov, teatas Raepress.

Nõunik Vladimir Skrobot hakkab nõustama abilinnapea Leivi ?eri tema töövaldkonda puudutavates küsimustes. 'Põhiliselt aitab ta mind eelnõude ja dokumentide välja töötamisel,' ütles abilinnapea ?er. Vladimir Skrobot on varem on ta töötanud Eesti Ametiühingute Liidus, lennukompaniis Avies, Evea Pangas ning Idakeskuse Spordiklubis.

Nõunik Vitali Vinogradov hakkab nõustama abilinnapea Valentin Strukovit tema töövaldkonda puudutavates küsimustes. Vitali Vinogradov on varem töötanud Tallinna Laevaremonditehases, Teaduste Akadeemia Termofüüsika ja Elektrofüüsika Instituudis ning ASis 'EFIPA'.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing