Loodus lükkas jää kesktalvel liikuma

04. jaanuar 2001, 00:00

Äripäev võtab oma möödunud aasta detsembris tehtud ultimaatumi tagasi ja peab vajalikuks, et Tarmo Loodus jätkab siseministrina.

Politsei on piraatkauba müümise muutnud ebamugavamaks ning müüjate äri ei edene: politsei on avastanud kaks piraatkauba vaheladu, aasta kümne viimase päevaga on piraadimüüjalt ära korjatud ca 15 000 piraatplaati. Korrahoidjad tegutsevad kindla plaani järgi ning mis peamine ? peale politsei püütakse nööri mööda käima panna ka toll ja piirivalve. Igal juhul jää on keset talve liikuma hakanud. Siseminister Tarmo Loodus on tõemeeli hakanud piraatlusele hauda kaevama ning tema lahkumine ametist oleks vesi piraatide veskile.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing