Kadi Heinsalu • 4 jaanuar 2001

Travel House müüb bussipileteid Soome Expressbussile

Firma Travel House OÜ Reisimaja, kes sõlmis Soome ExpressBus`iga piletite müügi lepingu kaks kuud tagasi, alustas aasta alguses bussipiletite müüki Soome. Enim küsitud sihtkohad on Soome suurlinnad Tampere ja Turu, teatas firma esindaja Ave Reichman.

Tallinnas tegutsev reisibüroo Travel House müüb bussipileteid Soome ainsana Eestis, jätkas Reichman. ExpressBus`i kuulub 34 erinevat firmat. Liinide võrk katab kogu Soome. ExpressBus`il on 1000 töötajat ja üle 200 kõrgema klassi bussi.

Lisaks tavalistele edasi-tagasi piletitele saab Eesti klient osta ka soodsaid rühmapileteid. Bussipilet kehtib kaks nädalat. Travel House vahendab veel kohtade broneeringuid ExpressBus`idele. Infot graafikute ja sõidusihtide kohta saab Travel House koduleheküljelt www.travelhouse.ee.

Hetkel kuum