Hansatee loodab Kapella probleemid lahendada

05. jaanuar 2001, 12:28

Hansatee tõdeb, et autovedajate süüdistustel Paldiski ja Kapellskäri vahel sõitva mootorlaeva Kapella suhtes on alust. 'Praegu on ühes mootoris probleemid, mis tekkisid remondijärgsel garantiiajal,' ütles Hansatee Grupi finatsdirektor Andres Hunt.

Hundi sõnul lahendab Kapellaga tekkinud probleemid remondi teinud firma. Samas tõdes Hunt, et Kapella on cargolaev ning sellega reisimist ei saa võrrelda reisilaevaga reisimisega.

Rahulolematust Kapellaga ilmutasid mitmed Hansatee teenuseid kasutavad Eesti autovedajad. 'Kui tuult on, sõidab ta nagu Jumal juhatab,' rääkis Rapla maakonnas tegutseva Alo Veoki juhatuse esimees Aivo Härmaste. 'Mootorite võimsus pole suure laine jaoks sobiv'.

Seda, et Kapella on olnud graafikust väljas, kinnitas ka Hansatee turundusdirektor Viljar Jaamu. 'Koht, kust Kapella läbi sõidab, on Läänemere üks tuulisemaid,' selgitas ta. Samas kinnitas Jaamu, et Hansatee on laeva vastupidavusega rahul.

Kapella on hetkel Regina Baltica ja Baltic Kritina kõrval ainus Eesti ja Rootsi
vahel sõitev kaupa vedav laev. Järgmise nädala lõpul peab liinile tulema ka Hansateega konkureerima hakkava firma VV-Line laev, millele nädal hiljem järgneb ka teine.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing