Hansa Liising: politsei pole meie vastu veel süüdistust esitanud

09. jaanuar 2001, 16:44

Hansa Liisingu (HL) turundusjuht Agnes Makk teatas, et politsei pole veel HLile esitanud süüdistust SwedTrade eksjuhilt Marko Vahilt ebaseadusliku vabaduse võtmise kohta. 'Asi on alles uurimise järgus ja mingeid süüdistusi pole esitatud,' kinnitas Makk.

Kriminaalpolitsei kuulas reedel üle Ants Päärni ja teda Marko Vahi kinnipidamisel aidanud tuttava politseiniku, kahtlustatavatena pantvangi võtmises. Päärn pidas HLi palvel SwedTrade tankistist eksjuhi kinni möödunud aasta lõpus, et saada Vahilt volitused HLilt liisitud, kuid SwedTrade nimel olnud, veokite tagastamiseks.

HLi esindajad olid SwedTradele liisitud 26 veokit ära toonud Belgiast, kahtlustades firmat liisingpettuses ja soovis Belgiasse toimetatud veoautod maha müüa Aafrika varastatud autode turule.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing