TTÜ ja Balti Laevaremonditehas sõlmivad koostöölepingu

Raimo Ülavere 09. jaanuar 2001, 15:30

Homme allkirjastatakse Balti Laevaremonditehases koostööleping Tallinna Tehnikaülikooli ja Balti Laevaremonditehase AS vahel, millega tehas tagab endale kõrgharidusega spetsialistide ettevalmistamise.

Balti Laevaremonditehase ASi jaoks suurenevad lisaks ka täiendkoolituse ning ümberõppe võimalused. Leping tagab TTÜ alus- ja rakendusuuringute, samuti teadustulemuste evitamise Balti Laevaremonditehases, kes omakorda edastab TTÜ-le teda huvitavaid bakalaureuse-, magistri- või doktoritöö teemasid, tagades ka omapoolse kaasjuhendamise ja andmebaasi.

Balti Laevaremonditehasest saavad Tehnikaülikooli tudengid edaspidi abi ka praktikakorralduses, samuti õppejõudude ja teadurite stazheerimise korraldamisel. Mullu oli Balti Laevaremonditehases praktikal 12 TTÜ lõpukursuse tudengit, kellest 7 jätkab tehases tööd noore spetsialistina. Samalaadne koostöö jätkub ka tänavu.
Koostöölepingule Balti Laevaremonditehasega kirjutavad alla TTÜ rektor Andres Keevallik ja Balti Laevaremonditehase AS juhatuse esimees Fjodor Berman.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing