Tartu?Orava päevane rong võib suvel liinile naasta

10. jaanuar 2001, 08:30

Edelaraudtee reisijateveo teenistuse lõunapiirkonna juhi Rein Partsi sõnul on võimalik, et tulevast teisipäevast liinilt kaduv lõunane Tartu-Orava rong hakkab taas sõitma suve saabudes, kirjutab Tartu Postimees.

Alates 16. jaanuarist kaob Tartu-Orava liinilt lõunane rong väljumisega Tartust kell 12.27 ning saabumisega Oravale kell 14.09. Sama rong ei tule seega ka Oravalt Tartusse tagasi (väljumine 15.30 ning saabumine 17.11).

?Talvel on selle rongi täitumus üsna väike ja praegu ei tasu seda käigus hoida ka nädalavahetustel,? kinnitas Rein Parts. ?Võimalik, et suvel, kui Edelaraudtee jääb endiselt operaatoriks, paneme selle liini taas käiku. Praegu on tähtsam, et inimesed saaksid hommikul Tartusse ja õhtul koju tagasi.?

Tulevast teisipäevast jäävad endiselt käiku Tartu-Orava rongid väljumisega kell 3.44 ja 17.56 ning Orava-Tartu rongid väljumisega 5.43 ja 20.10.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing