Ülo Toomsalu • 10 jaanuar 2001

Keskerakond käivitas presidendikampaania

Oma presidendikampaaniale eile stardipaugu andnud Keskerakond kavatseb alles veebruari lõpus välja öelda nime, kes on nende kandidaat presidendi ametikohale, kirjutab Postimees.

Ehkki juba enne jõule käis 19 erakonna liiget oma kandidaadina augustis toimuvatele presidendivalmistele välja Siiri Oviiri, ei kogunenud Keskerakonna juhatus eile õhtul selleks, et teda oma ametliku kandidaadina toetada.

?Vara veel. Tänase koosoleku mõte on see, et anda start erakonnasiseselt kandidaatide esitamiseks,? lausus eile enne koosoleku algust Keskerakonna juhatuse abiesimees Sven Mikser. ?Oviiri initsiatiivgrupp on oma otsuse teinud, kuid nüüdsest käivitus ka tema kõrvale teiste kandidaate esitamise ja leidmise aeg.?

Keskerakonna juhatuse abiesimees Peeter Kreitzberg ütles Postimehele, et tänasest on kõigil erakonna osakondadel paari nädala jooksul aega esitada kandidaadid, kes tema hinnangul ei pea sugugi olema partei liikmed.

Hetkel kuum