Q GSM laseb kõned kuni 75% odavamaks

11. jaanuar 2001, 14:23

Kuu aja pärast hakkab kehtima Q GSM klientidele uus rahvusvaheliste kaugekõnede hinnakiri, mille järgi mobiiltelefonilt välismaale helistamine Eestis viibides ja kõnedele vastamine välismaal viibides muutub nii lepingulistele kui kõnekaardi klientidele kuni 75% odavamaks. Põhisuundades langevad hinnad keskmiselt kuni 60%, näiteks helistamine Soome on 58% soodsam: varem tippajal 12.40, nüüd öpäeavringselt 5.25.

Q GSM-i tegevdirektor Üllar Jaaksoo ütles, et Eesti mobiilsideoperaatoritest kõige soodsamaid rahvusvaheliste kõnede hindu võimaldab pakkuda kuulumine NetCom Tele2 kontserni ning Eesti sideturu lõplik liberaliseerumine. 'Eesti Telefoni ainuõigus väliskõnede vahendamisel on lõppenud ja tarbijad on juba tekkinud konkurentsist võitnud ning võidavad ka edaspidi', kinnitas Jaaksoo.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing