Sagenevad enesetapud näitavad majanduslangust

11. jaanuar 2001, 15:31

Majandusteadlased hoiatavad Jaapanis, et majandus liigub juba neljandat korda viimase aastakümne jooksul languse suunas, kirjutab Eesti Ekspress. Seda tõeastavad ka suurenev pankrottide ja enesetappude hulk.

Majandust elustama pidavatest majandusreformidest pole kasu, kuna Yoshiro Mori nõrk ja ebapopulaarne valitsus võitleb võimulpüsimuse eest ja püüab saavutada konservatiivsetet poliitikute soosingut.

Hiljuti poos end hotellitoas üles Aozora panga president Tadayo Honma (60), Nikkei indeks on sel aastal langenud 30%, Rahandusliku Rekonstruktsiooni Komitee juht palus pankadel hoiduda oma suurte aktsiaportfellide müümisest, põhja läks kaubamajade kett Sogo, mille kaks kõrget juhti tegid enesetapu jne.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing