Madli Zobel • 11. jaanuar 2001 kell 14:12

Sekretärid ja juhiabid saavad uusi seadusi õppida

Küsimusele, kuidas mõjutavad uued seadused asjaajamistööd ja mida ootab juht sekretärilt, saavad homme Eesti Haldusjuhtimise Instituudis (EHI) toimuval teabepäeval vastuse sekretärid, juhiabid ja teised asjaajamisega tegelevad töötajad, kellele antakse põhjalik ülevaade avaliku teabe seadusest ja digitaalallkirja seadusest, teatas EHI.

Teabepäeva avaesineja on Eesti Tööandjate ja Tööstuse Keskliidu juhatuse esimees ning mitme suurettevõtte nõukogu esimees Jüri Käo, kes püüab vastata küsimusele sellest, mida ootab/ei oota juht sekretärilt.

Järgnevalt antakse põhjalik ülevaade 1. jaanuaril jõustunud avaliku teabe seadusest ja digitaalallkirja seadusest. Suurt vastukaja tekitanud avaliku teabe seadusest teeb ülevaate Andmekaitse Inspektsiooni kontrolliosakonna juhataja Erki Põdra. Digitaalallkirja seadust tutvustab ICL Invia OÜ dokumendihalduse tootejuht Ivar Hütt.

Hetkel kuum