Pärnu Konverentsidel enim klientuuri

12. jaanuar 2001, 17:23

Pärnu Konverentside kaubamärki kasutav OÜ Balti Juhtimiskonverents on saavutanud hinnanguliselt pea poole ärikonverentside külastajate arvust.

Pärnu Konverentside tegevjuhi Anu Kaljuranna sõnul korraldavad nad aastas 5-6 kahepäevast konverentsi, millel igaühel osaleb 500-600 inimest. Põhiliselt on tegu äri- ja juhtimist õpetavate üritustega, kuid on käsitletud ka uut meediat ja geenitehnoloogiat.

Pärnu Konverentsid on sellised korraldajad, kes koostavad nii ise programmi ja kutsuvad esinejad, kui ka lahendavad tehnilised küsimused. Firma kasutab siiski palju allhankeid.

Konverentsidel osalemistasu on küündinud 9000 kroonini inimese kohta, millele lisandub majutustasu. Kaljurand ei soovinud öelda ettevõtte kasumit, kuid ütles, et suuri kulusid on tekitanud mainekate välislektorite kutsumine, samuti ise tõlgitavad ja kirjastatavad raamatud, mida konverentsidel jagatakse. Oluline kuluartikkel on ka reklaam ja vahetu müügitöö.

Külastatavuse poolest jagunes äriseminaride-konverentside turg Äripäeva andmetel 2000. aastal: 45% Balti Juhtimiskonverentsid (Pärnu Konverentsid), 23% OÜ Praktik Partner turunduskeskus, 14% Äripäeva Kirjastus ja 18% teised korraldajad. Turu maht oli 22 miljonit krooni, turu sihtrühmast oli kaetud pool.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing