Pro Kapital tahab Tallinna sadama-ala krunte

12. jaanuar 2001, 10:47

Eesti suurima kinnisvaraarendusfirma Pro Kapital peadirektor Andrus Laurits ütles, et tõenäoliselt kavatseb firma osaleda eile välja kuulutatud enampakkumisel, kus linn müüb 50 miljoni kroonise alghinnaga sadama-ala Logi tn 8 ja 10 kinnistud.

Lauritsa sõnul on Logi tänaval asuvad krundid märksa atraktiivsemad, kui varem linna poolt müüki pandud neli sadama-ala krunti Mere puiestee küljel. 'Usun, et osaleme, Preatoni tuleb lähiajal Tallinnasse ja siis otsustame selle asja lõplikult,' ütles Laurits. Tema sõnul tunneb Pro Kapital kruntide vastu huvi, kuna sinna saab detailplaneeringu kohaselt rajada korterelamuid, kust on merele eksklusiivne vaade.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing